Dienstverlening van A tot Z

Wat u wilt, waar u wilt

Klaas Quartel BV heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een adviserend, diensverlenend tuinders- en aannemersbedrijf. Wij verzorgen alles wat u wilt, waar u maar wilt.

Van toen naar nu..!

In 1963 besloot Arie de Zeeuw uit ’s-Gravenzande het leven voor tuinders wat eenvoudiger te maken door het aanbieden van zijn diensten als frezer. Toentertijd nog ouderwets handwerk. Hij vervoerde zijn handfrees op een aanhangwagen. De zaken gingen goed. Arie kreeg steeds meer werk en moest personeel in dienst nemen. Een van hen was de 16-jarige Klaas Quartel, waarmee hij later Firma Arie de Zeeuw oprichtte. Het bedrijf nam steeds meer werk aan en bleef groeien, mede door de overname van Loonbedrijf Piet van de Berg, Van Zoest Kasdekreiniging en Jan Poot BV. Met de millenniumwisseling vond Arie de Zeeuw het na veertig jaar mooi geweest en heeft zijn aandeel in de firma overgedragen. Sinds 2008 heet het bedrijf Klaas Quartel BV en is het wagenpark, het machinepark, het aantal werknemers en het klantenbestand flink uitgebreid.Wie zijn wij

Klaas Quartel BV wordt vandaag de dag vertegenwoordigd door Chris en Matthijs Quartel. Onmisbaar hierbij is het team van twintig ervaren, gedreven en enthousiaste medewerkers. Samen voeren wij zo’n 200 klussen per week uit. Wij zijn betrokken, flexibel, denken mee met de klant, staan open voor verandering en bieden een luisterend oor.